Aktivitet

Vad är Vitamin B17?

vitamin b17

vitamin b17

Användningen av Vitamin B17 (Laetrile/Amygdalin) för behandling av cancer går tillbaka till åtminstone 1843. Det finns även bevis på att kineserna använde bittermandel vid behandling av tumörer för 3000 år sedan.

Vitamin B17 är inte en mirakelmedicin. Det är helt enkelt en koncentrerad form av Nitriloside. Vitamin B17 är särskilt förekommande i frön av frukter i Prunus rosacea familjen (bittermandel, aprikos, slånbär, körsbär, nektarin, persika och plommon). Det finns i naturliga livsmedel som innehåller nitriloside och har använts och studerats utförligt i över 100 år. Vitamin B17 finns också i gräs, majs, sorghum, hirs, maniok, linfrö, äppelfrön, och många andra livsmedel som, generellt, inte finns i den västerländska dieten längre. Aprikoskärnor innehåller ca 2-3 procent B17.

Observera att Vitamin B17, Laetrile och Amygdalin är i princip samma sak. Biokemisten Ernst T Krebs kallade Vitamin B17 för Laetrile som sedan fick vitaminstatus 1952 efter råd från Dr Dean Burke som var en av grundarna av National Cancer Institute. Amygdalin sägs ha ha blivit upptäckt och använt utav tyska kemisten Leibig 1830. Laetrile/Vitamin B17 är en mer löslig och koncentrerad form av Amygdalin som gör att den kan ges i en mycket högre koncentration. Alla 3 är alltså i princip samma sak.

Vitamin B17 / Laetrile är förmodligen ett utav de mest kontroversiella medicinska ämnena de senaste 40 åren. Under 50-70 talet fanns det en hel del hype i den medicinska världen om en ny naturlig cancerbehandling som dödade cancerceller. Denna forskning finns presenterad i Dr Ernst Krebs bok kallad ”Världen Utan Cancer”. Efter flera års rättsfall och kontroverser om Laetrile rapporterades det som ett bedrägeri och misslyckande, sk kvacksalveri.

Internet har gett oss möjligheten att få information om vad som egentligen hände och vad som möjligen är en av de största mörkläggningen när det gäller behandling av cancer.

Vad är då B17? Det är en giftfri naturprodukt som förstör cancerceller och som utgör ett allvarligt hot mot konventionella läkemedel och de vinster som läkemedelsföretagen gör. Cancer är big business! De läkemedelsföretag som gör cancermediciner har gjort stora ansträngningar för att göra B17 olagligt och otillgänglig genom lobbying i regeringar och genom deras finansiella inflytande på stora välgörenhetsorganisationer som arbetar med cancer. Cancerindustrin är en MULTIMILJARD industri.

B-17

B-17

5 comments to Vad är Vitamin B17?

  • Ann Jensen

    Jag köper inte det här snacket om att läkemedelsbolagen skulle mörka det här med B 17. Varför skulle de göra det? Om det verkligen fungerade skulle man tillverka mediciner med detta ämne. Precis som man nyttjar acetylsalisyra i magnecyl m.fl droger. Ett ämne som finns i naturen, vem som helst kan göra älggräs-te och fixa sina smärtor. Idag finns det inte vad jag vet tabletter som innehåller en viss mängd B 17, därför skulle det naturligtvis vara en tävling mellan forskarna om vem som först kunde tillhandahålla detta och de skulle kunna tjäna massor av pengar. Så varför skulle de mörka? Det finns massor av märkliga recept på hur man botar cancer, det mesta är bara blaha. Eftersom jag själv har en blodcancersjukdom som just nu är under kontroll är jag mycket intresserad av att hitta en bot. Min läkare, som också är forskare, vill också hitta ett medel som lätt som en plätt trollar bort all cancer! Troligen är B 17 bara en av många moderna myter.

  • [...] Text: skribent från sajten: aprikoskarnor.se [...]

  • Phen375 reviews…

    I’m impressed, I have to say. Actually not often do I encounter a weblog that’s both educative and entertaining, and let me tell you, you have got hit the nail on the head. Your thought is excellent; the issue is one thing that not sufficient persons…

  • [...] nyttiga mängder?) *) Man ska äta max två aprikoskärnor per dag, enligt svenskhälsokost **) vad är vitamin B17 P.s. Måste nog läsa mer om detta s.k. vitamin! Tagg: aprikoskärnor aprikoskärnor förgiftning [...]

Comments