Aktivitet

Varför ska man äta aprikoskärnor?

hunzafolket aprikoser

Aprikoskärnor är, liksom många andra nötter och fröer, mycket näringsrika. De innehåller bland annat Amygdalin, även känd som vitamin B17. Denna vitamin angriper cancerceller och kan därmed bidra till att hindra cancer från att bryta ut i våra kroppar.

Amygdalin (vitamin B17) finns i många hundra livsmedel, men de som är särskilt rika på Amygdalin har till stor del försvunnit från den västerländska kosten. De folkgrupper som fortfarande äter en traditionell kost har visat sig vara i stort sett fria från cancer. Deras livsmedel innehåller mycket Amygdalin.

Det finns många sätt att bekämpa cancer. Ett är att bygga upp immunsystemet så att det är mycket starkt. Ett annat sätt är att komplettera med antioxidanter som bekämpar cancerframkallande ämnen i kroppen. Men Amygdalin verkar vara unikt på det sätt att det direkt angriper cancerceller.

1 comment to Varför ska man äta aprikoskärnor?

 • K G Söderman

  Kära Vänner !!
  Först och främst ett STORT TACK för en mycket informativ och tydlig hemsida som be-handlar detta med B17 !
  Eftersom vi har allvarlig cancer i familjen har vi en längre tid sökt efter alternativ medicin som eventuellt kan hjälpa. Vi har två mycket trovärdiga exempel bland våra vänner som visar att aprikoskärnor verkligen har hjälpt mot cancer (prostatacancer som spridit sig till skellettet). Vi har studerat det mesta som står att finna på Internet och det som ständigt dyker upp i resonemanget är naturligtvis t.ex. svenska myndigheters avoga inställning till allt detta.
  Några frågor till Er:
  1. Finns det inget land i Europa som tillåter import/export av aprikoskärnor eller behandling på kliniker i likhet med det som sker i Mexico ?
  2. Är CytoPharma de Mexico den enda leverantören av injektionslösning av Laetril/Amygdalin eller finns det fler ?
  De allra bästa hälsningar – K G & Inger Söderman

Comments