Viktigt varning

Aprikoskarnor.se menar inte att aprikoskärnor, eller någon av de produkter som nämns häri, är ett botemedel mot cancer. Alla de produkter vi nämner betraktas som metaboliska medel eller vitaminer som används i förebyggande syfte. Vår information kommer från tidningar och brev skrivna av läkare och personer som har använt metabolisk terapi och som vill dela sina erfarenheter med andra. Det är viktigt att inse att man måste iaktta försiktighet när det gäller att utvärdera dem. Vi delar dem med er för att vi anser att alla har rätt att göra en egen utvärdering och inte för att föreslå att ni kommer att ha samma erfarenheter som andra.

Myndigheterna vill inte att allmänheten ska veta detta eftersom det enligt dom utgör “obevisade medicinska påståenden”. Vi anser dock att informationen är giltig och att sanningen inte är sanningen om det inte är “hela” sanningen, De framgångar och vetenskapliga undersökningar vi presenterar är lika mycket en del av sanningen som en framgångssaga eller vetenskaplig studie upplevdes av ortodox medicin. Människor har rätt att få tillgång till “all” information tillgänglig så att de kan göra intelligenta och medvetna val i fråga om sin egen hälsa.

Informationen på denna webbplats är avsedd för pedagogiska syften. Alla de produkter som nämns i denna webbplats är endast avsedda som livsmedel och kosttillskott för att öka allmänhetens hälsa och att stärka kroppens egna försvarsmekanismer mot sjukdom. Observera att vi genom denna information inte försöker diagnostisera, behandla eller bota sjukdomar. Du ska inte tolka något i denna webbplats för att läka någon specifik sjukdom. De flesta av dessa uppgifter är inte godkända av organiserad medicin och är stäplat som “bedrägeri” och “kvacksalveri”.