Varför vet inte alla detta?

big pharma controls health

Enkel svar: PENGAR

Indepth svar:
De multinationella läkemedelsföretagen kan inte patentera eller hävda ensamrätt till vitamin B17, som härstammar från en naturlig källa (Prunus Amygdalis rosacea familjen). Därför har läkemedelsindustrin gjort allt för att stoppa B17 trots starka bevis för dess effektivitet I att motverka cancer. Cancerindustrin omsätter 200 miljarder euro per år. De som har ett stort vinstintresse i den marknaden vill givetvis skydda sina marknadsandelar och det är precis vad som händer.

  • Visste du att American Cancer Society är den rikaste icke-vinstdrivande institution i världen?
  • Visste du att världens största privata Cancercentrum Sloan-Kettering Memorial Hospital (SKMH) startades av banker och bolag, inklusive familjen Rockefellers. Dessa banker och företag sätter definitivt inte människan framför deras vinstintressen.
  • Visste du att de som är stora bidragsgivare till Sloan-Kettering Memorial Hospital omfattar alla de stora företag som också levererar kemoterapi och läkemedel som används för att behandla patienter på sjukhuset!

Företag som Bristol Myers spenderar över $ 1 miljard dollar per år på cancerforskning för att förbättra eller införa nya kemoterapimediciner. Bristol Myers producerar också över hälften av världens kemoterapimediciner. De ordföranden och styrelseledamöter som finns de största cancermedicin- och kemiföretag är också ordförande och styrelsemedlemmar i alla större cancerinstitut. Oftast tar de ingen lön för arbetet åt cancerinstitutet men de tjänar mer än tillräckligt på att vara styrelseledamöter för de kemiska företagen. Paul A Marks är till exempel VD för Sloan-Kettering Memorial Hospital och även chef för Pfizer som tillverkar kemoterapi och cancer relaterad medicin. Även James Robinson är styrelseledamot i Sloan-Kettering Memorial Hospital och styrelseledamot i Bristol Myers.

Detta är anledningen till att Sloan-Kettering Memorial Hospital (SKMH), National Cancer Institute (NCI), American Cancer Society (ACS), Food and Drug Administration (FDA) och AMA tillsammans arbetar för att förhindra hot mot deras företag. Även fast det kostar miljontals liv…

Cancerforskningsorganisationer drivs av företagsledare, bankmän och styrelseledamöter i läkemedelsföretag som tillhandahåller kemoterapimediciner. Även företagsledare i företag som producerar många av dagens kända cancerframkallande produkter finns representerade I cancerforskningsinstituten. John Reed är till exempel direktör i SKMH och styrelseledamot i tobaksjätten Philip Morris.

Det nuvarande systemet innebär att det kostar över 100 miljoner dollar att utveckla ett nytt läkemedel i Amerika. Detta innebär an monopolsituation där nya företag inte kan konkurrera med dom etablerade jättarna.

Dr Richard Crout från FDA sa 1982 att han aldrig har och aldrig kommer att godkänna ett nytt läkemedel från en enskild person, utan bara från ett stort läkemedelsföretag med obegränsade finanser”.

Problemet är att behandling med Laetrile inte kan patenteras. Det går inte att göra de enorma vinster som cancerläkemedel genererar. Inget naturligt ämne kommer någonsin att vara rättsligt tillgängligt för cancerbehandling om inte dess källa kan monopoliseras. Oavsett hur säkert och effektivt det kan vara, och oavsett hur många människor det kan ha gynnat så kommer det alltid vara i kategorin oprövade behandlingsmetoder som gör dom olagliga att föreskriva, främja och att använda“.

Även i Sverige är det olagligt för läkare att föreskriva alternativa behandlingar mot cancer och aprikoskärnor får inte heller importeras till Sverige.

Laetrile och alla andra naturliga produkter som används vid behandling av cancer är ett hot mot företagens miljonvinster. Det är därför laetrile är olagligt.