Värld Utan Cancer – Video

world without cancer

G. Edward Griffin menar att cancer är en bristsjukdom (som skörbjugg eller pellagra) som förvärras av bristen på ett viktigt ämne i den moderna människans kost. Det ämnet är vitamin B17 och dess rena form som utvecklats för cancerterapi kallas Laetrile.

Den här berättelsen är inte godkänd av ortodox medicin och stämplad som bedrägeri och kvacksalveri. Bevisen är dock tydliga; här är äntligen är det slutgiltiga svaret till cancergåtan.

Varför för den ortodoxa medicinen krig mot denna icke-medicinska metod? Författaren hävdar att svaret finns i politiken och inte i vetenskapen. Det bygger på den dolda ekonomiska och maktutövningen utav de som dominerar det medicinska etablissemanget.

Miljarder dollar spenderas varje år på forskning samtidigt som miljarder dollar kommer in från försäljning av cancerrelaterad medicin. Det finns nu fler personer som lever av cancer än som dör av det. Om lösningen finns i en enkel vitamin kommer denna gigantiska industri att försvinna. Resultatet är att politiken i cancerterapin är mer komplicerad än vetenskapen.